Geslaagde comeback Rhesus racing!

Met een uitstekende vijfde plaats in de 2-uursrace en een negende stek in de afsluitende manche, heeft Rhesus racing een uitstekende comeback gemaakt in de Shell Helix SEAT Cupra Cup! Het team uit Apeldoorn dat onder leiding staat van André Kool, hoopt na een afwezigheid van twee raceweekenden met de rijders Addie van de Ven en Michel Schaap het huidige seizoen af te kunnen maken. Rhesus staat momenteel op de negende plaats in het kampioenschap met 29 punten.

André Kool is uitermate tevreden: “Binnen onze mogelijkheden hebben we uitstekend gepresteerd. In het begin was het allemaal nog even wennen, maar we werden al snel opgenomen door de rest van de teams in de Shell Helix SEAT Cupra Cup. Het weekend kon al helemaal niet meer stuk toen we ons als vierde wisten te kwalificeren! In het geweld van het middenveld konden we goed meekomen en brachten we onze auto twee keer naar huis. Met Addie en Michel hebben we twee uitstekende rijders aan boord, waar we dit seizoen nog veel plezier aan zullen beleven!”

Rhesus Racing is een raceteam dat in begin 2002 is opgericht. Het doel van Rhesus racing is verschillende klassen in de autorensport en kartsport te ondersteunen, variërend van teammanagement, techniek en sponsoring tot en met het contracteren van de rijders. De naam Rhesus racing is afgeleid van de Griekse Koning Rhesus der Thraciërs uit de Griekse mythologie. Koning Rhesus was bondgenoot van de Trojanen tegen de Grieken en stond bekend om zijn prachtige snelle paarden.